Prodaja slovenske, lokalno pridelane hrane


Na spletni trgovini jemslovensko.si najdete slovenske pridelke in izdelke izključno iz slovenskih kmetij.
Omogočamo enostavno nakupovanje slovenskih pridelkov in zagotavljamo najhitrejšo ter najkrajšo pot od pridelovalca do vašega doma.Slovenska hrana

Na spletni trgovini jemslovensko.si najdete slovenske pridelke in izdelke izključno iz slovenskih kmetij.

Zato izdelke največkrat pošiljamo neposredno od pridelovalca oz. proizvajalca. S tem podpiramo najkrajšo prehransko verigo od pridelovalca do končnega potrošnika. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije in GLS ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan po odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite z dostavljalcem GLS-a po telefonu.

Več informacij

Dostava v 2 dneh

Naročila oddana in potrjena:

do 11. ure, odpremimo še isti delovni dan.*

po 11. uri, odpremimo naslednji delovni dan.*

* Velja za izdelke na zalogi.

Na Jem Slovensko se trudimo, da bi izdelki, čimhitreje in po najkrakši poti dosegli vaš naslov, zato izdelke največkrat pošiljamo neposredno od pridelovalca oz. proizvajalca.

Za nas pakete dostavljata Pošta Slovenije in GLS ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan po odpremi.

Več informacij

Strošek dostave

Znesek naročila Strošek dostave
nad 60,00 € BREZPLAČNO
25,00€ do 59,99 € 2,99 €
do 24,99 € 4,59 €

V primeru plačila po povzetju dostavljalec zaračuna še provizijo za plačilo položnice.
*Za način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 0,79 €

See all features
 


Način plačila

Plačilo po povzetju - kupnino poravnate z gotovino, neposredno ob prevzemu paketa.

Plačilo po predračunu - kupnino poravnate s plačilom preko spletne banke ali UPN položnice.

Plačilo preko Paypal - kupnino poravnate med potekom nakupa.

Več informacij

Dostava na dom

V spletni trgovini jemslovensko.si se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni, čimhitreje in po najkrakši poti dosegli njihove naročnike. Zato izdelke največkrat pošiljamo neposredno od pridelovalca oz. proizvajalca. S tem podpiramo najkrajšo prehransko verigo od pridelovalca do končnega potrošnika. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, DPD in GLS ki večino paketov dostavijo že naslednji delovni dan po odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite z dostavljalcem DPD-ja oz. GLS-a po telefonu.

Več informacij

Mega Menu

Znesek naročila Strošek dostave in pakiranja
nad 60,00 € BREZPLAČNO
nad 25,00€ do 59,99 € 2,99 €
do 24,99 € 4,59 €

V primeru dostave preko Pošte Slovenije in plačila po povzetju, Pošta Slovenija zaračuna še dodatnih 1,07 € za plačilo položnice.
*Za dostavo s Pošto Slovenije in način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 0,99 €.
Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

See all features
 
Dostava

V spletni trgovini jemslovensko.si se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni, čimhitreje in po najkrakši poti dosegli njihove naročnike. Zato izdelke največkrat pošiljamo neposredno od pridelovalca oz. proizvajalca. S tem podpiramo najkrajšo prehransko verigo od pridelovalca do končnega potrošnika.

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, DPD in GLS ki večino paketov dostavijo že naslednji delovni dan po odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite z dostavljalcem DPD-ja oz. GLS-a po telefonu.

Strošek dostave

Znesek spletnega naročila Strošek dostave in pakiranja nad 60,00 € BREZPLAČNO nad 25,00€ do 59,99 € 2,99 € do 24,99 € 4,19 € Dodatni stroški Strošek dostave in pakiranja Dostava preko Pošte Slovenije in plačilo po povzetju BREZPLAČNO nad 25,00€ do 59,99 € 2,99 € do 24,99 € 4,19 € Stroški pakiranja in dostave za naročila nad 60,00 € je dostava brezplačna*. Strošek pakiranja in dostave za naročila nad 25,00 € in do 59,99 € znaša 2,99 € Stroški pakiranja in dostave za naročila do 24,99 € znaša 4,19 €. V primeru dostave preko Pošte Slovenije in plačila po povzetju, Pošta Slovenija zaračuna še dodatnih 1,07 € za plačilo položnice. *Za dostavo s Pošto Slovenije in način plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 0,99 €. Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Dobavni rok

V kolikor so izdelki na zalogi v centralnem skladišču Jem Slovensko, jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1 do 2 delovnih dni. V kolikor izdelki niso v centralnem skladišču Jem Slovensko in bodo na vaš naslov odpremljeni neposredno od pridelovalca oz. proizvajalca, bodo na vaš naslov odpremljeni naslednji delovni dan od potrditve naročila. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi ne v centralnem skladišču in ne pri pridelovalcu oz. proizvajalcu, in bi rok dobave bil daljši kot je to navedeno na spletni strani, vas v o točnem roku dobave obvestimo po elektronski pošti ali telefonu. Praviloma se dostave na vaš naslov vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da pa paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete tudi kasneje, na najbližji Pošti Slovenije ali v dogovoru z dostavljalci GLS ali DPD. Za izdelke, ki jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se čas dobave poveča. V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se lahko vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno ko nam to omogoča zaloga). Poštnina se v takem primeru zaračunava le enkrat (1x).