Jajčne testenine
-
6,00€
Pirina ribana kaša Testeninko, 1kg
Pirina ribana kaša za juhe in enolončnice.
Narejena iz pirine bele moke in jajc. Ročno ribana. -
3,50€
Mlinci Testeninko, 0,5kg
Mlinci za Martinovo kosilo ali pa za vsak dan. Odlično se podajo k piščancu.
Narejeni iz pšenične bele moke, jajc, vode, olja in ščepca soli. -
5,00€
Široki rezanci Testeninko, 0,5kg
Široki rezanci za najrazličnejše jedi.
Narejeni iz pšenične bele moke in jajc. -
6,00€
Ribana kaša Testeninko, 1kg
Ribana kaša za juhe in enolončnice.
Narejena iz pšenične bele moke in jajc. Ročno ribana. -
6,00€
Pšenični beli svederčki Testeninko, 1kg
Makaroni v obliki svederčkov, ki je ena izmed bolj priljubljenih oblik testenin.
Narejeni so iz pšenične bele moke, jajc in ščepca kurkume. -
5,00€
Pirini široki rezanci Testeninko, 0,5kg
Pirini široki rezanci za najrazličnejše jedi.
Narejeni iz pirine bele moke in jajc. -
6,00€
Pirini svederčki Testeninko, 1kg
Pirini makaroni v obliki svedrčkov.
Narejeni iz pirine bele moke in jajc. -
5,00€
Pirini polnozrnati široki rezanci Testeninko, 0,5kg
Pirini polnozrnati široki rezanci za najrazličnejše jedi.
Narejeni iz pirine polnozrnate moke in jajc. -
6,00€
Pirini polnozrnati svederčki Testeninko, 1kg
Pirini polnozrnati makaroni v obliki svedrčkov.
Narejeni iz pirine polnozrnate moke in jajc. -
5,00€
Pirini jušni rezanci Testeninko, 0,5kg
Pirini jušni rezanci, ki jih lahko uporabite v juhah, enolončnicah ali pa jih pripravite kar z omako in nadomestijo špagete oz. drugo vrsto testenin.
Narejeni iz pirine bele moke in jajc. -
6,00€
Pirine polnozrnate casarecce Testeninko, 1kg
Makaroni oblike casarecce, ki se odlično poda k vsem omakam in testeninskim solatam.
Narejeni iz pirine polnozrnate moke in jajc. -
6,00€
Pirine casarecce Testeninko, 1kg
Makaroni oblike casarecce, ki se odlično poda k vsem omakam in testeninskim solatam.
Narejeni iz pirine bele moke in jajc. -
6,00€
Pirina polnozrnata ribana kaša Testeninko, 1kg
Pirina polnozrnata ribana kaša za juhe in enolončnice.
Narejena iz pirine polnozrnate moke in jajc. Ročno ribana. -
5,00€
Jušni rezanci Testeninko, 0,5kg
Jušni rezanci, ki jih lahko uporabite v juhah, enolončnicah ali pa jih pripravite kar z omako in nadomestijo špagete oz. drugo vrsto testenin.
Narejeni iz pšenične bele moke in jajc. -
6,00€
Casarecce Testeninko, 1kg
Makaroni oblike casarecce, ki se odlično poda k vsem omakam in testeninskim solatam.
Narejeni iz pšenične bele moke in jajc. -
6,00€
Ajdovi široki rezanci Testeninko, 0,5kg
Ajdovi široki rezanci za najrazličnejše jedi.
Narejeni iz 65% ajdove moke, 35% pšenične bele moke in jajc. -
7,00€
Ajdovi svedrčki Testeninko, 1kg
Ajdovi makaroni v obliki svederčkov.
Narejeni iz 65% ajdove moke, 35% pšenične bele moke in jajc. -
7,00€
Ajdove casarecce Testeninko, 1kg
Makaroni oblike casarecce, ki se odlično poda k vsem omakam in testeninskim solatam.
Narejeni iz 65% ajdove moke, 35% pšenične bele moke in jajc. -
5,80€
Kamut svedri Kmetija Slavec, 400g
Domača pašta, narejena iz ekološkega khorasan zdroba in moke in ekoloških jajc.
-
3,00€
Jušne durum testenine Kmetija Slavec, 250g
Domača pašta, narejena iz ekološkega pšeničnega durum zdroba in ekoloških jajc.
-
5,80€
Durum svedri Kmetija Slavec, kozarec
Domača pašta, narejena iz ekološkega pšeničnega durum zdroba, ekološke špinače, ekološke rdeče pese in ekoloških jajc.
Neto količina: 280 g -
3,60€
Durum svedri Kmetija Slavec, 400g
Domača pašta, narejena iz ekološkega pšeničnega durum zdroba in ekoloških jajc.
-
3,80€
Durum široki rezanci Kmetija Slavec, 400 g
Domača pašta, narejena iz ekološkega pšeničnega durum zdroba in ekoloških jajc.
-
4,50€
Domači durum široki rezanci z jajci Kolenko, 500g
Široki rezanci imenovani pappardelle, prihajajo iz italijanske regije Toskana, vendar so priljubljene po vsej Italiji. Zaradi svoje ploščate oblike se dobro podajo bogatim, gostim mesnim in sirovim omakam, ki se lepo oprimejo širokih rezancev. Tradicionalno jih v Toskani postrežejo z ragujem divjega prašiča ali z mestni prelivom – omako bolognese. Vegetarijanci si jih lahko pripravite s smetanovo omako iz divjih gob ali vegansko omako alfredo. Za hitro tedensko večerjo, kuhane široke rezance z malo ekstra deviškega oljčnega olja prepražimo na zmernem ognju, dodamo ščepec soli in sveže narezani česnom.