Koruzna moka Hari, 1kg
1,70€
Vedno sveže mleta rumena koruzna moka slovi po svoji odlični kakovosti. Bogata je s škrobom,vsebuje pa tudi beljakovine,ki so po sestavi podobne beljakovinam v mleku, mesu.
Rumena koruzna moka se uporablja za peko kruha in peciva, tortilj in slovenskih tradicionalnih jedi.
Za pripravo kruha in peciva jo je potrebno mešati s pšenično moko ali pirino moko. Kruh je rumene barve,malo trši ter aromatičnega okusa.
Moke so bile nekoč temelj slovenske prehrane za peko kruha. Za pripravo klasičnih domačih obrokov lahko izbirate med raznovrstno paleto mok. Oživimo pozabljene okuse slovenskega podeželja!
Hraniti v suhem, hladnem in zračenm prostoru.
Izdelek vsebuje gluten.
Šklojca kmečke dobrote
Kmečke dobrote iz Prekmurja...
Čas obdelave
Ready to ship in 1-2 delovna dneva od Slovenija
Reviews
There are no reviews yet.